Door Dorine

Dermaplaning

We blijven altijd op zoek naar innovatieve behandelingen om onze huid te verbeteren en te verjongen. Dermaplaning, een relatief nieuwe procedure die steeds meer populariteit wint in de schoonheidsindustrie, belooft niet alleen een stralende huid, maar ook een scala aan andere voordelen.

Lees verder

Over Magnesium

Lees hier alles over het gebruik van magnesium en kom eens langs voor een gratis magnesiumconsult bij Wellness Elburg.

Lees verder

Yoga en Long Covid

Long Covid. Het zit dus toch niet tussen de oren. Uit studies van het Amsterdam UMC en de Vrije Universiteit is namelijk gebleken dat het spierweefsel van mensen met en zonder long covid een grotere schade oploopt. Bovendien functioneren de mitochondriën minder goed, dat zijn de kleine energiecentrales in de cellen van ons lichaam. Die

Lees verder

Wintermassage

De wintermassage is er één waarvan je nog lang nageniet.

Lees verder

No Show

Vooruitbetalen voor je afspraak? Hoe vervelend als je twee uur hebt uitgetrokken voor een klant die een lekker lange massage heeft geboekt en er komt niemand opdagen.

Lees verder

Doe je mee met yoga?

Om te inventariseren naar welke vorm van yoga vraag is, zou het fijn zijn als je bij interesse het onderstaande formulier zou willen invullen. Zo kunnen we dan snel zien waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Lees verder

Nieuw! Ervaar de Betovering van een Hamambehandeling

Een hamambehandeling voor de salon waarbij reinigen van de huid en massage met olijfzeep zorgen voor een diepe ontspanning.

Lees verder

Ontdek de ultieme verzorging voor jouw voeten

Bij Wellness Elburg ben je niet alleen aan het juiste adres voor ontspanning en welzijn, maar ook voor de perfecte verzorging van je voeten. Onze cosmetische pedicurebehandelingen bieden je niet alleen esthetische voordelen, maar zorgen ook voor gezonde, stralende voeten. Waarom kiezen voor Pedicure bij Wellness Elburg? Professionele Expertise Onze ervaren pedicures begrijpen dat jouw

Lees verder

Cosmetische bindweefselmassage Collageen

Cosmetische bindweefselmassage activeert het huideigen collageen en hyaluronzuur en gaat fijne lijntjes en rimpels tegen.

Lees verder

Nieuw: Aziatische Massage

De Aziatische Massage helpt bij stijve spieren, gaat vermoeidheid tegen en zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren.

Lees verder

Moederdag Actie

We bezorgen een boeket én een cadeaubon bij jouw moeder!

Lees verder

Van start!

Dinsdag 4 april was de deadline, op die dag moest het gaan gebeuren. Om 18 uur hadden drie vriendinnen een ontspanningsmassage geboekt en moest Wellness Elburg dus écht open. Een hárde deadline dus, en het was nog echt even alle hens aan dek, maar het lukte. De wekker stond (eigenlijk zoals iedere werkdag) om 5:30

Lees verder

Aftellen

Het aftellen is begon, Wellness Elburg opent begint april!

Lees verder

Blog

Hallo en welkom! Op dit moment zit ik in een wervelstorm van de grote verhuizing naar de Beekstraat. Vanuit mijn kleine salon van maximaal 20 vierkante meter in de Smedestraat, verkas ik naar dit fantastische pand, bijna vijf keer zo groot! Afgelopen zomer stond ik daar opeens binnen en sprak ik met de verhuurder. Waar

Lees verder