Door Dorine

Aftellen

Het wordt zó gaaf aan de Beekstraat! De kleur komt op de muren, verlichting wordt aangebracht. Kortom, we gaan als een speer! En dat moet ook wel, want de eerste aanvragen voor duomassages, vriendinnen-uitjes en moeder-met-dochters behandelingen stromen al binnen. Het betekent dus dat de grote behandelruimte klaar moet zijn en dat er in ieder geval 4 behandelplaatsen beschikbaar moeten zijn. Iedereen helpt waar hij kan, familie gaat op pad om verf bij te halen of waskommen om te ruilen en ik? Ik werk me een slag in de rondte. Masseren, schilderen, inkopen…

Wellness Elburg krijgt langzaam de uitstraling die ik al zo lang in mijn hoofd had en iedereen is enthousiast. Zo hebben we onlangs de Champagne Bodypakking ontwikkeld, superleuk als je bijvoorbeeld samen wat te vieren hebt. Binnenkort gaan we ook met ondernemers uit de omgeving in gesprek om mooie combinaties te bedenken. Hoe leuk is het om een dagje te shoppen in onze mooie Hanzestad, daarna een fijne behandeling te krijgen en af te sluiten met een lekker etentje of een gezellig drankje?

Maar voor het zover is moeten we nog genoeg doen. Maar waar er toch iedere dag wel weer wat klaar is, daar ligt ook nog zat werk dat af moet voor we echt open kunnen. We zetten de schouders er dus nog even onder en hopen jullie heel snel te mogen verwelkomen bij Wellness Elburg!

 

De nieuwe behandelbanken zijn ondertussen ook al gearriveerd!