Door Dorine

Nieuwe massage

Je kunt nu bij ons terecht voor een revolutionair nieuwe behandeling: de HydroMed® Massage. Tijdens deze massage lig je comfortabel op een speciaal (warm) watermatras. Het kussen dat met water van ongeveer 40 graden is verwarmt geeft directe ontspanning en warmt je spieren lekker op.

Deze massage heeft veel gezondheidsvoordelen en is zeer geschikt wanneer je zwanger bent of klachten in je rug of nek en schouders hebt. Ook voor mensen die moeilijk op hun buik liggen in verband met bijvoorbeeld ademhalingsproblemen is dit een hele fijne manier van ontspannen.

Nog wat voordelen op een rijtje:

  • Door warmte van het matras ontspant het zenuwsysteem zich door vaso/lymfatische dilatatie, terwijl de wervelkolom in een optimale, natuurlijke positie ligt
  • Je ligt warm en kan zo sneller ontspannen
  • Omdraaien tijdens de massage is niet meer nodig
  • Door optimale ondersteuning van de wervelkolom lig je in een comfortabele positie, zodat bij ernstige rugklachten ook ontspanning optreedt
  • De oliën worden beter door de huid opgenomen

We masseren met name het probleemgebied zoals onderrug en/of nek en schouders, maar ook de benen worden in deze behandeling meegenomen. Zo heb je een uur lang ultieme ontspanning!

Je kunt deze massage boeken als ontspanningsmassage, maar ook als zwangerschapsmassage.

Duur: 30 of 60 minuten

Boek via deze link:

Zwangerschapsmassage 60

Ontspanningsmassage 60