Door Dorine

Van start!

Dinsdag 4 april was de deadline, op die dag moest het gaan gebeuren. Om 18 uur hadden drie vriendinnen een ontspanningsmassage geboekt en moest Wellness Elburg dus écht open. Een hárde deadline dus, en het was nog echt even alle hens aan dek, maar het lukte. De wekker stond (eigenlijk zoals iedere werkdag) om 5:30 uur. Maar daar waar ik normaal nog even met een kop koffie rustig aan wakker moet worden, daar stond ik nu al om 5 uur te trappelen van ongeduld.

Om 9 uur stond de eerste gast op de stoep en kon ik aan het werk. Maar daarvoor heb ik natuurlijk eerst drie keer alle puntjes op de i gezet en een dubbelcheck gedaan op alles wat er mis zou kunnen gaan. Het ging allemaal super en iedereen was enthousiast. Nou moet ik zeggen, het ís ook heel gaaf geworden. Nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen, en dan zijn er echt nog wel een paar dingetjes die nog niet helemaal af of klaar zijn. Ik kreeg cadeautjes en bloemen van gasten en ondernemers en tientallen appjes met felicitaties.

De aanvragen voor duomassages of zelfs behandelingen voor 3 of 4 personen stromen ook binnen, ik vind het bijzonder om te merken hoe dat opeens kan veranderen. We kunnen nu dan ook heel veel meer aanbieden, denk maar eens aan een duo ontspanningsmassage of een vriendinnenuitje met gezichtsbehandeling. De champagnepakking is een grote hit, zeker als je iets te vieren hebt! En met verschillende specialisten zoals een wellnessmasseur, een sportmasseur, een pedicure en twee schoonheidsspecialistes is er natuurlijk ook veel meer mogelijk!

Kortom, we gaan nu lekker doen waar ik al zo lang over aan het fantaseren ben! Luxe wellness waar de gast centraal staat en waar je écht even helemaal weg van de wereld bent.