Door Dorine

bindweefselmassage helpt bij rimpelvorming

Cosmetische bindweefselmassage Collageen

Met deze bindweefselmassage pakken we fijne lijntjes aan en wakkeren we het huideigen collageen weer aan!

Het masseren van het bindweefsel zorgt voor een goede doorbloeding in de huid. Het bindweefsel heeft immers veel bijzondere functies die bijdragen aan onze gezondheid en schoonheid. In het bindweefsel wordt ook hyaluronzuur aangemaakt, dit lichaamseigen stofje bindt vocht en geeft daardoor volume aan het weefsel. Het bindweefsel bevat ook bloedvaten zodat afvalstoffen weer afgevoerd kunnen worden via het lymfestelsel. Ook vormt bindweefsel een grote rol in wondgenezing. Tenslotte bevat het collageen, elastische en reticulaire vezels, die zorgen voor elasticiteit, volume en stevigheid. Vanaf je 25e neemt het aandeel collageen in de huid helaas af, maar daar kunnen we zelf wél wat aan doen. Je helpt je huid door gezond te eten. Maar ook supplementen kunnen helpen om de aanmaak van van collageen en elastine te stimuleren. En tenslotte draagt dus ook de cosmetische bindweefselmassage bij aan een strakkere huid met hele mooie resultaten.

Collageen is hip en wordt ook wel Nature’s answer to Botox genoemd.

De bindweefselmassage gaat fijne lijntjes en rimpels te lijf en geeft de huid een natuurlijke glow en een gezonde aanblik.  Het zorgt namelijk voor een verhoogde opname van goede voedingsstoffen en voor een optimale doorbloeding van de huid. Een liftend effect, stimulering van collageenproductie en het detoxen van de huid waardoor afvalstoffen makkelijk worden afgevoerd, zijn zomaar een paar prettige bijkomstigheden van deze behandeling.  Mooi meegenomen toch?

Bij Wellness Elburg zijn we op de hoogte van de Do’s en Dont’s van de behandeling. We bespreken natuurlijk de wensen en geven graag advies mee voor thuis. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van supplementen. We hebben verschillende producten in huis, afgestemd op jouw huid en wensen. Vraag er rustig naar tijdens je bezoek.

Bindweefselmassage heeft het beste resultaat bij toepassing in kuurvorm wordt toegepast: 1 keer per week, 5 opeenvolgende weken. Deze kuur adviseren wij tweemaal per jaar te volgen voor de optimale huidconditie.

Boek hier de cosmetische bindweefselmassage

Boek hier de Cosmetische bindweefselmassage Collageen Deluxe