Door Dorine

Nieuw: Aziatische Massage

Je kunt hem nu boeken: de Aziatische Massage!

De Aziatische massage zorgt voor ontspanning en activering en voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfe systeem waardoor je weer meer energie krijgt en het immuunsysteem wordt versterkt.

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door een Aziatische massage worden verminderd en zelfs verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen, en gewrichten) en verbetert de doorbloeding. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert de doorstroming van energie (Chi).

Aziatische massage combineert druktechnieken met rustige bewegingen, ritmische acupressuur met strekoefeningen met als doel het openen, trainen en afstemmen van alle stelsels in  het lichaam. De massage is stevig, beweeglijk en meditatief. Beginnend bij de voeten zal het lichaam worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt en deze manier van masseren wordt gezien als hulpmiddel om ziekte te verhinderen, het oplossen van blokkades voordat deze zich fysiek of psychisch kunnen manifesteren, en voor het verhogen van de flexibiliteit.

En wist je dat de Aziatische Massage óver de kleding gegeven wordt? Het is fijn als je strak zittende (sport-) kleding draagt.

Boek hier de Aziatische Massage

 

bron: WellnessInstituut