Behandelingen

Treatments® Wellnessbehandelingen

Eeuwenoude, bijzondere en soms vergeten wellnessbehandelingen komen weer tot leven bij TREATMENTS®. Vele culturen ontwikkelde vroeger haar eigen behandelingen, die van generatie op generatie zijn doorgegeven en steeds een beetje zijn aangepast. Met de grootste zorg, met liefde en passie voor wellness en haar geschiedenis, hebben wij de allermooiste en misschien wel de meest bijzondere wellnessrituelen uit het verre verleden terug gebracht naar het heden.

Kies uit vier heerlijke Treatments zoals Uyuni, Mahayana, Shinshiro of de Ceylon en dompel je onder in de weldaad van weleer. Een behandeling bestaat veelal uit een reiniging en verzorging en natuurlijk wordt je gemasseerd volgens de oude tradities. Denk bijvoorbeeld aan de Mahayana Treatment met warme Manistones, of de Uyuni Treatment waarbij gemasseerd wordt met warme zoutbundeltjes.

Een Treatment kan ook als duobehandeling worden gegeven.

Wellness Elburg is Certified Treatments® Dealer. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.