Lees hier onze Algemene Voorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Algemene Voorwaarden
Wellness Elburg

BELEID

We streven ernaar om continue onze service te verbeteren en jou de allerbeste wellness-ervaring te geven. We houden ons aan bepaalde beleidslijnen die jouw ervaring ten goede komen en een prettige omgeving voor onze specialistes creëren, zodat zij zich kunnen concentreren op jouw behoeften. We werken keihard om jouw verwachtingen elke keer weer te overtreffen!

AANGEBODEN DIENSTEN

We bieden een verscheidenheid aan massage- en schoonheidsbehandelingen, waaronder, maar niet beperkt tot, klassieke massages, wellnessbehandelingen en huidverzorgende behandelingen. We behouden ons het recht voor om onze diensten op elk moment te wijzigen, met of zonder kennisgeving, inclusief maar niet beperkt tot het type massages die worden aangeboden, de prijs voor de massages, de beschikbaarheid van de site of bepaalde masseurs, de tijden voor beschikbare reserveringen, onze leveranciersrelaties of de normale openingstijden van de wellness.

GASTEN

Als je diensten van ons afneemt en ontvangt dan beschouwen we je als een “Gast” van Wellness Elburg. Alle diensten die aan gasten worden geleverd, zijn onderworpen aan deze Voorwaarden. Alle gasten dienen volledig te betalen voor diensten op het moment dat ze worden geleverd. Als gast kunnen diensten niet worden toegewezen of overgedragen aan iemand anders zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Gasten die de wellness betreden, kunnen worden gevraagd een geldig legitimatiebewijs te tonen en te voldoen aan alle regels (zoals hieronder gedefinieerd).

REGELS

Gasten van Wellness Elburg zullen zich te allen tijde gepast gedragen en alle aanwijzingen van het team van Wellness Elburg opvolgen. Wij bieden geen diensten aan personen die verward, dronken of beïnvloed door drugsgebruik in de salon aankomen. Als je naar ons oordeel de regels schendt, of als je handelt op een manier die in strijd is met de belangen of de veiligheid van onze specialistes, masseurs of gasten, dan hebben wij het recht je de toegang tot onze salon te ontzeggen, om de dienst te beëindigen, of om je lidmaatschap tijdelijk of permanent op te schorten (indien van toepassing).

RESERVERINGEN MAKEN, WIJZIGEN OF ANNULEREN

Een behandeling boeken bij Wellness Elburg is eenvoudig. Je kunt dit online doen op www.wellnesselburg.nl of persoonlijk (telefonisch en bij de receptie van de salon). Je kunt een geboekte massage wijzigen of verplaatsen via dezelfde daarvoor bestemde kanalen. Annuleren kan alleen telefonisch of door middel van een bericht.

LET OP: De gasten van Wellness Elburg hebben tot 24 uur voor de geplande reservering de mogelijkheid om zelf deze reservering aan te passen, te verzetten of te annuleren. Voor ons beleid bij wijzigingen en annulering binnen 24 uur voor reservering, zie hieronder).

AANKOMST

Kom 5 tot 10 minuten voor jouw behandeling aan om voldoende tijd te hebben om in te checken en je samen met jouw masseur voor te bereiden op jouw behandeling. Te laat komen zal helaas de tijd voor jouw behandeling beperken, waardoor de effectiviteit van de behandeling en jouw plezier afnemen. Jouw behandeling eindigt op de van tevoren afgesproken tijd zodat de volgende gast geen vertraging oploopt.

LATE AANKOMST

We verlengen de tijd van geplande reserveringen niet als je te laat arriveert. We handhaven dit beleid om ervoor te zorgen dat de reserveringen van alle andere gasten die dag op de geplande tijden kunnen beginnen en eindigen. We houden ons aan dit beleid als service richting jou en andere gasten.

LET OP: Ondanks een verkorte massagebehandeling door late aankomst wordt het volledige, van tevoren afgesproken, bedrag in rekening gebracht.

LAST MINUTE WIJZIGINGEN

Wijzigingen binnen 24 uur voor het tijdstip van de reservering zijn helaas niet mogelijk.

LAST MINUTE ANNULERING

We vragen onze gasten om ten minste 24 uur voor de reservering deze te annuleren. Lukt dit niet dan brengen wij 100% van het afgesproken bedrag in rekening, ongeacht de reden voor annulering. Dit doen wij om onze specialistes te compenseren voor hun ter beschikking gestelde tijd en vanwege misgelopen inkomsten (aangezien wij de vrijgekomen plek niet op zo’n korte termijn nog gevuld krijgen met een nieuwe reservering).

 

NO SHOW BELEID

Als je niet komt opdagen voor jouw reservering of meer dan 15 minuten later dan de starttijd van de geplande reservering arriveert, wordt de behandeling geannuleerd en 100% van het bedrag in rekening gebracht. Ongeacht de reden van de no show.

LEEFTIJDSEISEN

Wellnessgasten moeten 18 jaar of ouder zijn om diensten te ontvangen, tenzij vergezeld door een volwassene.

STILLE OMGEVING

Houd uit respect voor andere gasten rekening met je stemgeluid en voer daarom gesprekken op een fluisterende toon. Mobiele telefoons en alle mobiele apparaten moeten bij het inchecken zijn op stil staan.

PRIJZEN ONDERHAVIG AAN WIJZIGING

We breiden onze diensten voortdurend uit om je het nieuwste en beste te bieden. Hoewel we er alles aan doen om onze website en aanbod up-to-date te houden, dien je er rekening mee te houden dat prijzen en diensten van Wellness Elburg op elk moment kunnen worden gewijzigd. We houden van onze gasten, maar behouden ons ook het recht voor om op elk moment, aan wie dan ook, om welke reden dan ook service te weigeren.

VERLIES, BESCHADIGING OF DIEFSTAL VAN EIGENDOM

Gasten van Wellness Elburg worden aangeraden om waardevolle spullen thuis te laten. Als je waardevolle spullen meeneemt in de salon, zijn wij niet aansprakelijk voor de verdwijning, verlies, diefstal of schade aan deze persoonlijke eigendommen, waaronder onder andere geld, juwelen, mobiele telefoon en andere items.